İnegöl'e doğu illerinden Kurbanlık hayvan getiren üreticiler, kentten mutlu ayrıldı. İnegöl Belediyesi tarafından Yeni Hayvan Pazarındaki ihale ile satışa sunulan 120 kotradaki büyükbaş hayvanlardan 2 bin 350'si, 40 kotradaki küçükbaş hayvanlardan ise 2 bin adeti satıldı.

Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada; "Oluşturduğumuz yeni hayvan pazarı ile şehrimizde güzel bir hareketlilik oldu. Uzun yıllardır ihtiyaç duyulan modern hayvan pazarımızı söz verdiğimiz gibi zamanında yetiştirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olduk. Yeni Hayvan Pazarımız gerek sosyal donatı alanları, gerek büyüklüğü gerekse de ihtiyaca uygun olmasıyla öne çıkıyor."

"Satış oranlarına da baktığımızda ciddi bir memnuniyetin ve satışın olduğunu görüyoruz. Büyükbaş hayvanlarda yüzde 98, küçükbaş hayvanlarda ise yüzde 80 oranında satışın olması bizleri de memnun etti. İnşallah diğer yıllarda bu rakamlar daha da artarak devam edecektir. Buradan nasibini alan ve diğer tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli