Toplantının yapıldığı bölgedeki muhtarların sıkıntılarını yetkililere anlattığı toplantıda konuşan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak "İkincisini gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantımızı yaptık. Ortak akılla daha güzel ve yaşanabilir bir İnegöl için hep beraber olacağımızı dile getirdik. Samimi bir hava da geçen bu tür toplantıların tüm mahallelerimize ve de İnegöl'ümüze hayırlar getirmesini dilerim. Bu organizasyon da emeği geçen muhtar arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim." Dedi.

HER MAHALLEYE HİZMET GÖTÜRÜLECEK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise sorunların çözümü konusunda imkanlar doğrultusunda her mahalleye hizmetin götürüleceğini beyan etti.

KAYMAKAMDAN UYARI

İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü toplantıya katılan muhtarları uyararak düğünlerde silah atılmaması konusuna dikkat çekti. Muhtarların bu konuya dikkat etmesini ve istenmeyen olaylar olmadan kolluk kuvvetlerine bilgi verilmesini söyledi.

MUHTARLAR TEK TEK SIKINTILARINI ANLATTI

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var

Toplantıya katılan 20 muhtar mahallelerinde yaşanan sıkıntıları yetkililere ileterek çözüm bulunmasını istedi.

Gerçekleşen programa İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İnegöl Jandarma Karakol Komutanı Nuri Çalış, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri katılım sağladı.