Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

Sani Konukoğlu Konferans salonunda, Belediye Başkanı Alper Taban başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; ikisi takrir olmak üzere 22 maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının açılışında İsrail'in Filistin'de masumları ve Mescidi Aksa'yı hedef alan saldırıları ortak bildiri ile kınandı.

KIRSAL MAHALLEYE DÖNÜŞ

Daha sonra kırsal mahalleye dönüşmek için başvuruda bulunan mahallelerin durumu görüşülmek üzere 3 komisyona havale edildi. 91 kırsal mahallenin kırsal mahalleye dönüşüm konusu İmar, Plan ve Bütçe ile Tarım Komisyonunda görüşülecek. Madde oy birliği ile kabul edildi.

NİHAT KORKMAZ UNUTULMADI

Gündemin 14. maddesinde yeni açılan cadde ve sokaklara isim verilmesi görüşüldü. Belediye meclis üyelerinin oylarıyla 50 yıla yakın siyaset yaşamında İnegöl'e büyük katkıları olan dayı lakaplı Nihat Korkmaz'ın ismi Mahmudiye Mahallesi'ndeki caddeye verildi. Ayrıca Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki bir sokağa da Caddeboyu Sokak ismi verildi.

Meclis üyelerine teşekkür eden oğlu Regaip Korkmaz, babasının adının bir caddeye verilmesinin ailesini mutlu ettiğini söyledi. Korkmaz ayrıca İnegöl'e hizmet eden kişilerin isminin yaşatılması adına isimlerinin cadde ve sokaklara verilmesini de talep etti.