İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

29. Uluslararası Kültür Sanat Festivali tüm heyecanıyla devam ediyor. Dış park gösterileri ile festivalin heyecanı ve coşkusu tüm şehre yayılıyor.
Akşam da kültür derneklerinin örf adet ve geleneklerinden kesitler sundukları çadır etkinlikleri festivale ayrı bir güzellik katarken, Açık Hava Gösteri Merkezinde halk dansları ekiplerinin sergiledikleri oyunlar birlik ve beraberliğin üst seviyeye çıkmasını sağlıyor.
Festivalde ayrıca spor etkinlikleri de tüm hızıyla devam ediyor. Kültürpark içi Belediyespor salonunda birbirinden heyecanlı müsabakaların oynandığı Veteranlar Masa Tenisi turnuvasının son gününde oynanan final maçından sonra dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.
25 katılımcının iştirak ettiği masa tenisi turnuvasının ödül töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Belediyespor yöneticileri de hazır bulundu.
TURNUVAYA 25 KATILIMCI İŞTİRAK ETTİ
Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban;
"29. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlemiş olduğumuz spor etkinlikleri içerisinde yer alan Veteranlar Masa Tenisi turnuvasında dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etmek için bir araya geldik.
Turnuvamıza 25 katılımcı iştirak etti. 5 set üzerinden oynanan ve 3 set kazananın galip geldiği turnuvamızda elemeleri geçen 3 katılımcı final grubu adı altında lig usulü maçlar oynadı.
Profesyonel kuralların geçerli olduğu müsabakalarımız tamamen nizami şekilde yönetildi" dedi.
ALIN TERLERİNİ AKITTILAR
Bugün turnuvamızın son gününde sporcularımızın heyecanına ortak olduk diyen Taban;
"Şunu söylemek isterim ki müsabakaları izlerken bizler kenarda olmamıza rağmen sporcuların o heyecanına ortak olduk. Masa tenisinin çok hareket isteyen ve efor gerektiren bir spor olduğunu bugün bir kez daha gördük.
Alın terlerini akıtarak mücadelelerini sonuna kadar gösteren sporcularımızın ödüllerini takdim etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.
Taban son olarak;
"Bu turnuvaya iştirak eden sporseverlere ve dereceye giren sporcularımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarken, böyle güzel bir organizasyonda görev alan arkadaşlarımızı da kutlamak isterim" dedi.
Başkan Yardımcısı Alper Taban'ın konuşmasının sonunda Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Turnuvada birinciliği Ali Yıldız, ikinciliği Zarif Dumanay ve üçüncülüğü de Ahmet Yıldız aldı.