Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Güç birliği hakkında bilgiler veren İnegöl Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kızmaz "Hepimizin bildiği gibi 1.5 yıldır pandemi sürecinden geçmekteyiz. Burada en çok ekilenlerin başında çocuklarımız dolayısıyla eğitim öğretim süreci geliyor. Bazen yüz yüze bazen online eğitim ile devam edildi. Bu süreci atlattığımızı inanıyorum. Hepimiz kurallara uyduğumuzda ülke olarak bu işi en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Hayatı durdurmak mümkün değil çocuklarımızı eğitim öğretimden arkadaşlarından uzak tutamayız. Çünkü öğrencilerimizin yaş gruplarına göre çevresinden uzak kalması onlar adına telafisi zor dönemler olacaktır."
"Bizler geçtiğimiz eğitim öğretim sezonunda Okyanus koleji olarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimlerini Okyanus Koleji alt yapısı ile yaptık. Biz online eğitimi pandemi sürecinden öncede kullanıyorduk bu sistemi kullanırken hiç zorlanmadık. Derslerimizi ödev kontrollerini veli toplantılarını online olarak gerçekleştirdik. Veli memnuniyeti en üst seviye çıktı. Önemli olan ise öğrencilerin okula gelmesi toplu olarak ders işlemeleri toplu yaşama kurallarını öğrenmelerini önemsiyoruz."

"2020-21 Eğitim öğretim yılına başladık. İnşallah hiçbir kapanma söz konusu olmaz. Çocuklarımızın akademik ve sosyal kültürel gelişmelerini önemsiyoruz. Bunun yanında yeteneklerinin geliştirilmesini sosyal kültürel durumlarının geliştirilmesi için uygulamalar yapıyoruz. Okyanus Koleji'nde öğrencilerimiz akıl oyunlarından robotik kodlamaya, sportif faaliyetlerinden sanat çalışmalarına yetenek çalışmalarına kadar bütün konularda eğitimlerini almaktadırlar. Okyanus koleji olarak Eczacıbaşı Voleybol takımıyla bir çalışmamız olacak. Bizde İnegöl'de Ekim ayı ile birlikte Eczacıbaşı Okyanus Koleji spor okullarını Voleybol branşını başlatmış olacağız. İnegöl'ümüze Türkiye'nin ve dünyanın markası olan kulüp çalışmalarımızı getiriyoruz." diye konuştu.