Tokatspor'u tebrik eden Güngör, İlk yarı oyuna hakim olduklarını ancak ikinci yarı tamamen oyunun hakimiyetinin Tokatta olduğunu söyledi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Güngör şöyle konuştu;

"Futbol böyle bir oyun hiç ummadık şekilde 90+ da 2 gol yiyorsun. Sonuca baktığımız zaman kaybeden taraf olduk ama oyunsal anlamda kaybettiğimiz bir maç olduğunu düşünmüyorum."

"Gerçek olan bir şey var, 3 puanı kaybettiğimiz bir maç oldu. Önümüzdeki haftalara bakacağız, daha çok çalışacağız. Bu takımda iyi bir kumaş olduğu kesin. Biz bu kumaşı en iyi şekle işleyeceğiz ve iyi bir takım ortaya çıkaracağız."

Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz

KAYBEDEBİLİRDİK

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise

"Maçın büyük bölümünde iyi oynadığımızı söyleyebiliriz. Özellikle ilk yarıda gol yemememiz gerekiyordu, basit bir gol yedik. Kaybedebilirdik de, rakibin de girdiği gol pozisyonları oldu. İyi mücadele ettiler, iyi futbol oynadılar. Yoğun bir maç trafiğine gireceğiz. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam etmek istiyoruz."

"Bizim düşüncemiz iyi futbol oynamak. Hedefimiz Tokatspor'umuzu ligde rahat ettirmek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Biz iyi futbol oynamak ve taraftarımıza iyi bir futbol izlettirmek istiyoruz. Bunu başarabilirsek kendimizi mutlu sayarız. Taraftarımızın biraz daha sabırlı olmasını istiyoruz" dedi.