Teknik Direktör Özgür Şahin, takım kaptanı Metin Yüksel ve yeni transfer Samet Günhan ile birlikte, Zonguldak Kömürspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Özgür Şahin, "Deplasmanda ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. İnegölspor hedeflediği yerde değil. Amacımız sıralamada İnegölspor'u daha yukarılara çıkarabilmek. Son 5 maçımıza baktığımız zaman İnegölspor 3 galibiyet 2 beraberlik ile bu seriyi tamamladı. İnegölspor ve sporcularımız kaybetmemeyi ve kazanma alışkanlığını öğrendi. Dış saha performansımızı değerlendirdiğimiz zaman 2 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgiyle ilk yarıdaki süreci tamamladık. İkinci yarıda bu seviyeyi daha yukarı çıkarıp, puanlamada daha yukarılara çıkmak istiyoruz."

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

"Şuanda 18 puanla 13. sıradayız. Samet, Seydi ve Cafer'i kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Rakibimiz 1 puan altımızda. Dirençli, kuvvetli ve zor bir maç bizi bekliyor. Onların iç saha maçlarına baktığımız zaman 9 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgileri var. 10 gol atmışlar ve 7 gol yemişler. Bunları da zaten sporcularımıza anlatıyor ve gösteriyoruz. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık." dedi.

Sezonun ilk yarısında şanssızlıklar yaşadıklarını aktaran takım kaptanı Metin Yüksel ise "İlk yarı bizim açımızda zorlu bir periyot oldu. Hem istediğimiz gibi başlayamadık hem de istediğimiz gibi devamda ettiremedik. Bu süreçte iyi oynayıp da kazanamadığımız hatta kaybettiğimiz birçok maç oldu. Ama hocamız geldikten sonra son haftalar hem oyun anlamında hem de skor anlamında belki istediğimiz seviyede değiliz ama bunun bir ışığı olarak gösterdiğimizi düşünüyorum. Zonguldak bizim açımızdan zorlu bir maç. Rakip takım kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Biz onlara göre daha kaliteli ve daha iyi bir ekibiz ama bu liglerde günlük performanslar çok önemli. İnşallah oradan istediğimiz sonuçla ayrılıp buraya mutlu bir şekilde döneceğiz ve önümüzdeki Gümüşhane maçına bakacağız." dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

Yeni transfer Samet Günhan ise "İlk lisansım İnegölspor'da çıktı. 5-6 yılın bu tesislerde geçti. Altyapıdayken ağabeylerimizi izlerken, bizlerde A takım formasını giyinmeyi hayal ediyorduk. Profesyonel olmak burada nasip olmadı dışarıda oldu. Nasip öyleymiş. Yaklaşık 12 yıldır dışarıdayım. Birçok takım gezdim ve İnegöl'e de dönme isteğim vardı. Naip bugüneymiş. Her ne kadar istenilen başarı yakalanamamışsa da güzel bir takım oluşumu var. Açıkçası aile ortamı yakalanmış burada. İnşallah ikinci yarı hedeflediğimiz yere ulaşırız." şeklinde konuştu.