İNEGÖLLÜ İNEGÖLLÜYE KÜFÜR ETMEZ

İnegölspor'da yaşanan küfür olayına da değinen Eşref Güç "Benim hatam varsa yüzüme karşı söylenmesinden zevk alırım. Bizim kıvılcımımız en çok Talha Öziş ile başladı. Talha İnegölspor başkanlığı ile alakalı söylentiler vardı, ben bunu Talha ile görüştüm böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ondan sonra taraftarlardan Talha'ya küfür olayları çıktı, çok üzüldüm o küfürü İnegölspor yönetim kurulu adına yapılmış olarak düşünüyorum ben. İnegölspor taraftarı bunu yapmaması lazım. Portatif de bir Efsane Maraton da bir iki tribünün lideri abileri Tevfik'tir ama Tevfik'in de dikkat etmesi gereken şeyler var. Bir kere İnegöllü İnegöllüye küfür etmez. Bu adam gelmiş yönetime girmiş ben bu adama küfür ettirmem kardeşim. Ben bu işi halletmek için Talha'nın babası Mehmet Bey'e gittim iş yerindeydi ben de kardeşim bir hata yaptı özür dilettirecem dedim Tevfik ile alakalı ama bir çalışmalar oldu ondan sonra bana bile fırsat kalmadı. Tevfik gitmiş ben kendisini çok sevdiğim İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ'ın yanına bana fırsat vermeden Eşref Başkan bu işi beceremedi, bu süreci yürütemedi denecek diye benden önce Yavuz Bey Tevfik'i alıyor Talha'nın babasından özür dilettiriyorlar. Bir kulüp başkanı varken bu başkalarının işi değil ama Yavuz Bey'in de iyi niyetli olduğuna eminim."şeklinde konuştu.

Fenerbahçe normal sezonu lider tamamladı Fenerbahçe normal sezonu lider tamamladı

İKİ İSİMDE DESTEK VERİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın İnegölspor'a destek verdiğini ifade eden Güç, şöyle devam etti: "Seçimlerden önce Alper başkanımızı ziyaret ettik kendisi bizi ziyaret etti toplantılar yaptık bize destek vereceğini söyledi Allah razı olsun destekte verdi. Nereden baksanız 400 ile 600 bin TL para temin etti. Bunu belediyenin kasasından değil bizim gibi o da çalıştı. Ben olayım olmayayım bizim amacımız kulübü borçsuz teslim etmek. İnegölspor'un borcu bugün 2 ile 2,5 milyon TL arasında. 16 arkadaş kaldık özveri ile çalışıp bu açıkları kapatmaya çalışacağız. Alinur başkanın geçen gün yanındaydık Allah razı olsun onunda desteği var. Alinur başkan geçen yıl olduğu gibi yine bir şeyler yapmaya çalışırım dedi. Alinur başkan İnegölspor'u seven biri ama biz Alinur başkan ile Alper başkanın diyalog halinde olmasını istiyoruz İnegölspor'a sahip çıkmasını istiyoruz. İkisinin de İnegölspor'a destek çıkacaklarına eminim. Geçen sene iki isim sayesinde 1 milyon TL destek sağladık, bu senede aynı şekilde devam edeceğini umuyorum ama Alper başkanın biraz daha elini taşın altına sokması gerekiyor"

TESİSLER KISA SÜREDE BİTECEK

İnegölspor tesisleri hakkında da konuşan Eşref Güç "Tesislerin ihalesi açılacak ve kısa zamanda tesislerin bitirileceğinin müjdesini Alinur başkan verdi bize" dedi.