İnegöl Müzakere Cemiyeti'nin Eğitim konulu ilk toplantısının ardından kolları sıvayan Gürel, İnegöl'e Elektronik Sınav Merkezi, kapatılan bölümlerin tekrar açılması, yeni fakülteler kurulması ve taşımalı eğitim ile alakalı sorunları çözmek için Ankara'da yoğun mesai harcadı. E-Sınav Merkezi, kapatılan bölümlerin yeniden açılması ve yeni fakültenin kazandırılmasının ardından Vekil Gürel, uzun süredir takip ettiği taşımalı eğitim meselesini de çözüm aşamasına getirdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile tekrar bir araya gelmişti. Atılan adımlar ve gerçekleştirilen taleplerle alakalı hem teşekkürlerini ileten Gürel ve beraberindekiler, taleplerini de iletmişlerdi.

Vekil Gürel, daha sonra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede inceleme ve değerlendirme için işbirliği yapılması kararı alınmıştı. Bu görüşmenin ardından Gürel, Bursa'da Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak'ı misafir etti.

Polis olmanın yolları ve süreci Polis olmanın yolları ve süreci

Gürel ve Çolak'a Bursa programında İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da eşlik etti. Bursa Valisi Yakup Canpolat'ı makamında ziyaret eden heyet, taşımalı eğitim konusunda gelinen son aşamayı birlikte değerlendirdi.