Normalleşme sürecinin ardından vaka sayısındaki artışın devam etmesi nedeniyle Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında korona toplantısı gerçekleştirildi. İlçedeki artan koronavirüs sayıları masaya yatırıldığı toplantı Devlet Hastanesinde düzenlendi.

Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal, Hastane Başhekimi Hayrettin Göçmen ile hastane yetkilileri katıldı.

Vaka sayılarındaki artışa dikkati çeken Kaymakam Şükrü Görücü, tüm vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalarını bir kez daha vurguladı. Salgının yayılmasını önleme noktasında kamu görevlilerinin en üst düzeyde çalışma yaptığını belirten Kaymakam Görücü, bu konuda da vatandaşlara büyük görev düştüğünü söyledi.

Bitki yetiştirmek  bu hastalıklara iyi geliyor Bitki yetiştirmek bu hastalıklara iyi geliyor

"Tedbir almak zorundayız." diyen Görücü şöyle konuştu; "İnegöl Devlet Hastanesinde covid-19 ile ilgili alınacak tedbirlerle ilgili toplantı gerçekleştirdik. Kıymetlı vatandaşlarımız koronovirüsle mücadelemiz devam etmektedir. Mücadelemizde başarı kuralları açık ve net 'maske', 'mesafe' ve 'hijjen'. Ceza-i müeyyidelerle karşılaşmamak için lütfen maskemizi takalım ve kurallara uyalım.Vakaların en çok arttığı ortam düğünler."