Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, Eskişehir MÜSİAD Şubesinin iftar programı sonrası İnegöl MÜSİAD'ın sahurda misafiri oldu.

Genel Başkanı Abdurrahman Kaan konuşmasında, geçtiğimiz günlerde genel kurulun yapıldığını anımsatarak, "MÜSİAD olarak artık bizde ülkemiz gibi yeni yönetim sistemine geçiyoruz. 27 tane yeni komite kurduk. Sektör kurulları ifadesini değiştiriyoruz ve tematik ve yarı tematik isimlerle hareket edeceğiz. Her komite proje yapmak zorunda olacak. Tasarım yapacak, yapı ve tasarım şeklinde yürüyeceğiz. Türkiye'deki bu sorunların tamamını yakında zamanda sizlerden aldığımız mikro veriler ile tasarlayacağız. Fuar alanlarına olan ihtiyacı İnegöl'ümüz gür sesle dile getiriyor bunu biliyorum. Demek ki ticaret yapma ve üretme hevesi var. Bir ülkenin paranın gücünü üretim gücü belirler. Paramızın değerini güçlü tutmak istiyorsa çok üretim yapacağız. Bunu sizler bizler birlikte sağlayacağız. Ben isterim ki İnegöl'deki mobilyacılar bir araya gelsin dünya çapında bir marka oluştursun. Bizim sanayicimiz neden bir İKEA kuramasın neden kendi markasını oluşturmasın? Ben İnegöl'ün böyle bir gücü böyle bir vizyonu olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel de "Bizim için güzel bir sürpriz oldu. Bu ziyaret Genel Merkezimizin, Sn Genel Başkanımızın İnegöl'ümüze verdiği önemi gösteriyor." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Lokanta ve Kafelerde KDV Oranlarına Zam Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Lokanta ve Kafelerde KDV Oranlarına Zam

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise işçi ve işveren sözleşmeleri noktasında özellikle işverenin mağdur durumda bırakıldığını, bu konuda destek istedi.