KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili açıklama yapan Alt yapı sorumlusu Ö.Faruk YILDIRIM şunları söyledi:

"İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak her yıl düzenli bir şekilde organize etmiş olduğumuz Yaz Futbol Okulu çalışmamız için kayıtlara başladık.

2018 Yılı Yaz Futbol Okulumuzda çalışmalar 2 Temmuz 2018 pazartesi gününden itibaren Kulübümüzün Kapalı ve Hijyen Ödüllü Halı Saha Tesislerinde Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri 15.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak şekilde haftanın 3 günü devam edecektir.

ÇOCUKLAR BU FIRSATI KAÇIRMASIN

Yaz Futbol Okulumuzdan 2004-2012 doğumlular arasında bütün çocuklarımız faydalanabilecektir.

2 Temmuz pazartesi başlayacak ve 17 Ağustos Cuma günü sona erecek çalışmalarımızda yetenekli olan sporcu kardeşlerimiz Kulübümüz alt yapısında değerlendirilecektir.

Bursaspor’da bir ayrılık daha yaşandı Bursaspor’da bir ayrılık daha yaşandı

Yaz Spor Okulumuzda Teknik Sorumlumuz Erol ARSLAN,Kaleci Antrenörümüz Erdami GÜLCEMAL ve Antrenör olarak Ferhat HARMAN-Burak AY ve Serdar EKREN görev yapacaktır.

VELİLERE ÇAĞRI

Çocuklarını Futbol Okulumuza kayıt ettirmek isteyen Velilerimiz her gün saat 10.00 ile 19.00 arasında Kulübümüze gelip kayıt yaptırabilirler.

Futbol Okulumuza gelecek çocuklarımıza ( Forma -Şort - Çorap - Çanta)verilecek Malzeme ücreti ve ilk ay eğitim ücreti ile beraber 100 TL alınacaktır."