Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

Ziraat Odasının, TÜV Türk iş birliğiyle başlattığı gezici fenni muayene uygulamasında sona gelindi. 2 ay önce başlanılan çalışma son olarak Cerrah Mahallesi'nde yapıldı.

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik yaptığı açıklamada; "2 ay önce başladığımız traktörlerin fenni muayene çalışmaları bu hafta son bulacak. Süle, Çeltikçi, Akıncılar ve Kurşunlu mahalleri kaldı. Bu hafta sonuna kadar oralardaki traktörlerinde fenni muayenelerini yaparak çalışmamızı biteceğiz. Bu süreç içerisinde 2 bin 250 traktörün fenni muayenesini çiftçilerimizin ayağına hizmeti götürmek suretiyle gerçekleştirdik. Traktörlerin fenni muayenesini çok önemsiyoruz. Çiftçilerimizin mağdur olmaması için her sene çalışmalarımızı yapıyoruz. 7-8 sene önce başladığımız bir çalışmaydı."

"Böyle bir çalışma yapmasaydık çiftçimiz zorlanacaktı. Düşünün bir çiftçimiz traktörüyle köyden gelecek TÜV Türk istasyonuna. Burada traktöründe aksaklıklar olduğu zaman tekrar 6-7 kilometre yol gidiyor. Çok zorlanacak zamanları gidecek ama burada bizim hem sigortacımız var hem de elektrikcimiz var, bir şey olursa burada müdahalesi yapılıyor ona göre de fenni muayenesine giriyor." dedi.

Traktörlerini fenni muayeneye getiren çiftçiler ise durumdan memnun oldukları belirterek, "Allah razı olsun. Bizler için çok güzel oldu. Kilometrelerce yol gitmiyoruz, hizmet ayağımıza kadar geldi. İşlemlerimizi burada yapıyoruz sorunsuz bir şekilde" diye konuştular.