Bursa

Haberimiz Ses Getirdi Bursa İnegöl'deki Okulların Duvarları Temizlendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde okul bahçe duvarları ve trafoların kirletilmesi ,zarar verilmesi üzerine yaptığımız haberden sonra yapılan temizlik çalışmaları tamamlandı.

Abone Ol

Bursa'nın  İnegöl ilçesinde okul bahçe duvarları ,trafoların kirletilmesi ve duvarların üzerlerine yazılan rahatsız edici yazılar yapılan çalışma ile tamamen temizlendi.

Dün yaptığımız haber üzerine, İnegöl'deki okulların duvarlarındaki rahatsız edici yazılar hızla temizlendi. İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, okulların fiziki ve çevresel koşullarını iyileştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Okul yönetimleri ve velilerden gelen destekler için teşekkürlerini ileten Zengin, tüm toplumun çevresel ve görsel kirliliğe karşı duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Halil İbrahim Zengin, okulların daha temiz ve düzenli bir çevreye kavuşturulması için İnegöl halkının ve özellikle velilerin desteğinin önemini vurguladı. Yönetici ve velilerden, bu tür çevresel ve görsel kirliğe sebep olan kişileri  yetkili mercilere bildirilmesi konusunda destek istedi.

Biz de Genç Gazete olarak haberimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı ilçe milli eğitim müdürümüze ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.