Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde bir şahıs 2 yıl önce boşandığı kadını silahla öldürüp intihar etti.

3.Sayfa

Adana'da bir kadının öldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayın uzman çavuş koca tarafından gerçekleştirildiği, kadının ise öğretmen olduğu ortaya çıktı.

3.Sayfa

Adana'da motosikletli şahıslar tarafından bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 kadın öldü, 2 kişi yaralandı.

3.Sayfa

Gaziantep'te yaşayan 6 yaşındaki Buğra Koç, 3 yaşındayken yanlış konulan hemofagositik lenfohistiyositoz (HLH) teşhisiyle yaklaşık 2,5 yıl boyunca yok yere...

3.Sayfa

Adana'da seyir halindeki bir yolcu otobüsü alev topuna döndü.

Asayiş

Adana'da yol verme kavgası ve küfürleşme nedeniyle başlayan ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda baba ve oğul tutuklandı.

Çevre

Nem ile birlikte hissedilen sıcaklığın 50 dereceye ulaştığı Adana'nın Kozan ilçesinde Afrika kökenli vatandaşı da sıcaklar pes dedirtti.

3.Sayfa

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, tırla kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

3.Sayfa

Adana’da eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldürüp, yeni doğan bebeğini de alarak kaçtı.

Asayiş

Adana'da boşanma aşamasındaki eşini ve ailesinden üç kişiyi öldüren damadın, katliamı 3 aylık bebeğini kendisine göstermedikleri için yaptığı ortaya çıktı.

Asayiş

Adana'nın Aladağ ilçesinde anız yakımı sonrası orman yangını başladı. Ekipler iki helikopter, iki uçakla yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Asayiş

Adalet Bakanlığı, Adana Adliyesi'nde görev yaptığı dönemde tehdit ve şantaj olaylarına karıştığı iddia edilen bir hakimi açığa aldı sonrada ihraç...