Avrupa borsa Haberleri

Avrupa borsa haberleri ve güncel Avrupa borsa gelişmeleri, Avrupa borsa ile ilgili tüm video, Avrupa borsa fotoğrafları ve Avrupa borsa haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönemde faiz artırmayacağına yönelik beklentilerin artması risk iştahının yükselmesine neden oluyor.

Ekonomi

Küresel piyasalar, haftaya pozitif bir seyirle başlarken, yoğun makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağına yerleşti.

Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin dün verdiği karışık mesajların ardından negatif bir seyir izliyor. Küresel piyasalarda ABD ve...

Ekonomi

Küresel piyasalar, para politikalarına ilişkin belirsizliklerle yön arayışını sürdürürken, ABD ve Çin ekonomileri yatırımcı kararlarını etkilemeye devam ediyor.

Ekonomi

Dünya genelinde süregelen enflasyon ve resesyon ikilemi varlık fiyatlarını etkileyeme devam ediyor. Borsa İstanbul yine rekorlar kırıyor.

Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD'deki güçlü ekonomik görünümün reel faizleri yukarı çeken etkisi ve Çin'de ekonomik aktiviteye yönelik süregelen endişelerle negatif seyrini...

Ekonomi

ABD ve Çin'de açıklanan veriler varlık fiyatları üzerinde baskı oluşturmaya devam ederken, piyasalarda belirsizlik günden güne artıyor.

Ekonomi

Küresel piyasalar güçlenen enflasyon ve resesyon endişeleriyle negatif bir seyir izlerken, bugün gözler ABD Merkez Bankası toplantı tutanaklarında.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 26,32 puan artışla ve yüzde 0,34 değer kazanarak 7.763,70 puana çıktı.

Ekonomi

Küresel piyasalar, dün açıklanan enflasyon verilerinin ardından ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarına devam etmeyebileceğine ilişkin beklentilerin güçlenmesiyle sınırlı da...

Ekonomi

Küresel piyasalar, deflasyon endişeleriyle negatif seyrediyor.Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,15 yükselişle 7.423,11 puandan başladı.

Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem para politikasına ilişkin belirsizlikler ve resesyon ihtimalinin yeniden öne çıkmaya başlamasıyla karışık...