İnegöl Belediyesi, Ramazan ayına özel düzenlediği teravih programlarını sürdürüyor. 4 Mart Salı akşamı, Hafız Fatih Kaya, İpek Yolu Camisi'nde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve teravih namazı için İnegöllülerle buluştu. Belediye Başkanı Alper Taban da Başkan Yardımcıları ve AK Parti yöneticileriyle birlikte programa katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Kur’an Tilaveti ve Teravih Namazı
Yatsı namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştiren Hafız Fatih Kaya, cemaatin büyük ilgisini topladı. Okuduğu ayetlerle gönülleri mest eden Kaya, teravih namazını da kıldırarak Ramazan ayının manevi atmosferini cami cemaatine yaşattı.
Namaz sonrasında İnegöl Belediyesi tarafından cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu. Belediye Başkanı Alper Taban, cami bahçesinde vatandaşlarla çay sohbetine katılarak Ramazan ayına dair fikir alışverişinde bulundu.
İnegöl’de Ramazan Boyunca Devam Edecek Teravih Programları
İnegöl Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen teravih programları, Ramazan ayı boyunca farklı camilerde devam edecek. Program takvimi şu şekilde:
- 6 Mart Perşembe: Hafız Ahmet Yüksel & Mustafa Kaya – Akhisar Mahallesi Camisi
- 7 Mart Cuma: Hafız Tayyip Hoş – Alanyurt Uludağ Camisi
- 11 Mart Salı: Hafız Halil İbrahim Baş – Yeniceköy Çarşı Camisi
- 13 Mart Perşembe: Hafız Osman Bostancı – Cerrah Merkez Camisi
- 14 Mart Cuma: Hafız Ferruh Muştuer & Mevlidhan Mustafa Kaya – Tahtaköprü Camisi
- 18 Mart Salı: Hafız Ali Derman – Tabakoğlu Camisi
- 21 Mart Cuma: Hafız Abdullah Altun – TOKİ Hz. Ali Camisi
- 24 Mart Pazartesi: Hafız Arif Tecanlıoğlu – Göçmen Camisi
- 26 Mart Çarşamba (Kadir Gecesi): Hafız Adem Bilgetay & Mevlidhan Mustafa Kaya – OSB Camisi