Antalya'da kırmızı ışıkta duran araçlara bir halk otobüsü çarpması sonucu meydana gelen feci kazada, toplam yedi araç birbirine girdi.

Genç Gazete Halk Otobüsü Kırmızı Işıktaki Araçlara Daldı (6)

Değişken Havalardan Etkilenmeye Artık Son! Değişken Havalardan Etkilenmeye Artık Son!

Kazada sekiz kişi yaralandı ve halk otobüsünün sürücüsü ciddi şekilde sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü ve diğer yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza, şehrin yoğun saatlerinde yaşanması nedeniyle büyük paniğe yol açtı.

Genç Gazete Halk Otobüsü Kırmızı Işıktaki Araçlara Daldı (5)

Kaza, Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Namık Kemal Bulvarı'nda saat 11.30 sularında gerçekleşti. Nazmi Karabıyık'ın kontrolündeki 07 AU 0466 plakalı halk otobüsü, kırmızı ışıkta duran diğer iki halk otobüsüne ve dört otomobile çarptı.

Genç Gazete Halk Otobüsü Kırmızı Işıktaki Araçlara Daldı (4)

Çarpmanın etkisiyle sürücü Karabıyık, otobüs içinde sıkıştı. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, deneyimli bir operasyonla sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Kazada yaralanan diğer kişiler de olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi.

Genç Gazete Halk Otobüsü Kırmızı Işıktaki Araçlara Daldı (3)

Bazı yolcular ayakta tedavi edilirken, diğer yolcuların büyük bir şok ve panik içinde oldukları gözlendi. Kazanın yarattığı korku ve endişe, çevredeki diğer sürücü ve yayalar üzerinde de etkili oldu.

Genç Gazete Halk Otobüsü Kırmızı Işıktaki Araçlara Daldı (2)

Kaynak: İHA