Osmangazi Belediyesi, ilçedeki birçok caminin dış cephe yenilemesi, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Hüdavendigar Osmangazi Camii'nin yapımına da destek sağlandı.

A W094443 02

Törende Yapılan Konuşmalar

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki önemli eserlere değinerek, "Osmangazi ilçemizde 244 adet okulumuz var, bu okulların tümünün yanındayız" dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz ise, "Bu güzel caminin hizmete açılmasında büyük destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

"Osmangazi Belediyesi dini eserlere ve eğitim çalışmalarına büyük önem veriyor. Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi’nde 85 ülkeden öğrenci eğitim görüyor." - Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar

A W094443 03

Açılış Töreni ve Kurdele Kesimi

Cuma namazı sonrası düzenlenen açılış törenine, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, milletvekilleri, ilçe kaymakamı ve diğer önemli isimler katıldı. Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun'un duanın ardından protokol üyelerinin kurdele kesimiyle cami ibadete açıldı.

Editör: Umut Gökdaş