ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

2005 Eylül’ünde dönemin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve  İl Daimi Encümeni Hüseyin Şahin,2005-2006 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde okula bir hafta geç başlayan öğrencilerle bir arada olurlar.

atatürk_ilöğretim_[3]

Tarihi İnegöl höyüğünün yanında İnegöl’ün en eski okullarından biri olan ve başarıları ile adından sıkça söz ettiren Atatürk İlköğretim okulu günümüzde ne durumdadır? Bu sorunun cevabını bilenlere bırakalım ve  arşivden haberimizin devamına bakalım:

İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI: 

atatürk_ilöğretim_[2]        

 BURSA’DA ONARIMDAN GEÇEN 3 OKULDAN BİRİ

      Tarihinin en büyük onarımından geçen Atatürk İlköğretim Okulu’nda 2005-2006 Eğitim Öğretim yılı dün başladı. Onarımın yapılmasında emeği olan İl Daimi Encümeni Hüseyin Şahin     29 Temmuz da başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının maliyetinin  132 milyar lirayı bulduğunu belirterek, yaklaşık 9 yüz öğrencinin  eğitim öğretim gördüğü okuldaki fiziki şartları iyileştirici bu çalışmaların sonucunda okul başarısının daha üst seviyeye çıkmasını hedeflediklerini belirtti.

      Okul Müdürü Burhanettin Özdemir ise yaptığı konuşmasın da, “Gerçekten okulumuzun böyle bir onarıma ihtiyacı vardı. Büyük emelleri olan başta İl Daimi Encümen Üyesi Hüseyin Şahin’ e, İlçe Kaymakamı Sayın Erdoğan Bektaş’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Baştürk’e  teşekkür ediyorum” dedi.

atatürk_ilöğretim

            2005 yılında Bursa’da büyük onarımdan geçen 3 okuldan birinin de İnegöl Atatürk İlköğretim Okulu olduğunu söyleyen, Okul Koruma Derneği Başkanı Erdal Şenbay ise “ Okulumuzun büyük onarımdan geçmesi bizi sevindirdi. İlk defa devlet yardımı aldık. Okulumuz büyük oranda yenilendi. Toplam 132 milyara ihale edilen onarım çalışmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

            İl Daimi Encümeni Hüseyin , Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile birlikte daha sonda Sinanbey İlköğretim Okulu’nda yapımı süren inşaatta incelemelerde bulunarak okul yönetiminden bilgiler aldılar.

ARŞİVDEN İNEGÖL HABERİ 2005  

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ  

Editör: AYHAN BAYRAKTAR