İMOSPAK Başkanı Varol Aydın, Dünya Pazarlamacılar Günü vesilesiyle pazarlamanın önemini vurgulayarak tüm meslektaşlarının gününü kutladı.

Pazarlamanın tanımını yaparak başlayan Aydın, "Pazarlama; müşterilerin gereksinimlerini ve beklentilerini anlama ve bu çerçevede hizmetlerin nasıl tasarlanıp sunulabileceğini planlama işlemidir," dedi. Pazarlama sürecinin, pazarlarla etkili ilişkiler kurarak insanların ihtiyaçlarını karşılama ve değişim yaratma amacına hizmet ettiğini belirtti.

Varol Aydın, günümüzdeki pazarlama stratejilerinin ve tekniklerinin, müşteri ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde anlamak ve karşılamak üzere sürekli evrildiğine dikkat çekti. İyi bir pazarlama sürecinin, şirketlerin pazarlardaki başarısını direkt etkilediğini ifade etti.

Aydın, mesajında tüm pazarlama profesyonellerine sağlık ve mutluluk dileklerini ileterek, sektördeki herkesi sürekli gelişim ve yenilikçi yaklaşımlar benimsemeye davet etti. Pazarlama alanında çalışan herkese daha fazla başarı ve dolu bir kariyer temenni etti.

Kaynak: Bülten