2005 yılında İnegöl'ün kalbi, kısa bir süreliğine de olsa, akrobasi hareketleri, hayvan gösterileri ve sıra dışı performanslarla atan Avrasya Sirki'ne ev sahipliği yapar. İnegöl Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği bu özel etkinlik, ilçe halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanır.

Arşivden haberimiz 03 Ekim 2005 tarihine ait. İşte haberimizin devamı:

sirk_haberi_[5]

Öne Çıkan Anlar ve Unutulmaz Gösteriler

Ünlü İsimlerle Açılış Gösterisi

Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası fuar merkezinin otoparkında kurulan dev çadır, sirkin ilk gösterisini ağırlamak için hazırdı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Jandarma Komutanı Mehmet Nebioğlu, CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, cumhuriyet savcıları, hakimler, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla bu özel gösteriye tanıklık edildi.

sirk_haberi_[4]

Nefes Kesen Akrobasi Performansları

Birçok ülkeden, dalında başarılı isimlerden oluşturulan Avrasya Sirki, akrobasi hareketleriyle seyircileri büyüledi. Yüksek enerjili performanslarla sirk, her yaştan izleyiciyi kendine hayran bıraktı.

sirk_haberi_[2]

Hayvan Gösterileri Büyük Alkış Aldı

Küçük köpekler, maymun ve ayıların yaptığı gösteriler seyircilerin yüzünde tebessüm oluşturdu ve büyük alkış aldı. Farklı hayvanların yeteneklerinin sergilendiği bu bölüm, hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekti.

sirk_haberi_[3]

Kobra Yılanlarıyla Final Şoku

Sirkin finalinde, kobra yılanlarıyla sahne alan bir terbiyeci, salonda kısa süreli bir korkuya neden oldu. 3 yılanı boynuna asan ve yılanları öpen adam, gösterdiği cesaret ile seyircilerin takdirini topladı.

sirk_haberi_[1]

3 gün boyunca süren Avrasya Sirki, Cuma akşamı başlayan ilk gösteri sonrasında Cumartesi ve Pazar günleri de ilçe halkına keyifli dakikalar yaşattı.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR