Halk Ekmek, uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek sunarak vatandaşlardan olumlu geri dönüşler alıyor. Mevcut satış noktalarının artırılması için çalışmalar sürerken, yeni işletmeler de satış ağına dahil olmak için başvuruda bulunuyor. Başkan Taban, bu talepleri hızlıca değerlendirerek yeni noktaların açılacağını belirtti.
Satış Noktaları 40’a Çıkacak
Şu anda satış noktalarının genişletilmesi için görüşmeler devam ediyor. Halk Ekmek’in daha fazla noktada ulaşılabilir olması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan planlamalar kapsamında satış noktalarının 40’a çıkarılması hedefleniyor. Başkan Alper Taban, ekmek satışının rekabeti yıkıcı bir şekilde etkilemeyeceğini ancak fiyatların olması gereken seviyede tutulmasını sağlayacaklarını vurguladı.
Halk Ekmek’in yaygınlaşması için sadece belirli noktalarda değil, farklı işletmelerde de satış yapılması planlanıyor. Vatandaşlardan ve işletmelerden gelen yoğun talep doğrultusunda yeni başvurular değerlendirilmeye devam ediyor. Yetkililer, bu süreci hızlandırarak daha fazla vatandaşa ulaşmayı amaçlıyor.
Taban, Halk Ekmek projesinin vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek sunmayı hedeflediğini belirterek, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.