Bursa

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımı Marmara Bölge Şampiyonasında!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Kamu Spor Oyunlarında büyük bir başarı gösteren İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımı, Bursa Şampiyonu olarak Bilecik'te düzenlenecek Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Kamu Spor Oyunlarında büyük bir başarı gösteren İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımı, Bursa Şampiyonu olarak Bilecik'te düzenlenecek Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, başarılarından dolayı takımı tebrik etti.

“Spor Bilinci Eğitim Kalitesini Arttırıyor”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zengin, yaptığı açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Kamu Spor Oyunlarında Bursa Şampiyonu olarak Bilecik’te düzenlenecek Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkek Voleybol Takımımızı tebrik ederim. Spor bilincine sahip öğrenci ve öğretmenlerimiz eğitim kalitemizi arttırmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.