10 genç arasında tartışma çıktı

 İnegöl kırsal Kurşunlu Mahallesi'nde 21 Haziran akşamı saat 21.30 sıralarında yaklaşık 10 genç arasında tartışma çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay sırasında kimliği belirlenemeyen bir şahıs, Bilal T.'yi (24) bıçakla göğsünden yaraladı.

Genc Gazete İnegöl Kurşunlu'da Gergin Gece (2)

Hayati tehlikesi yok

Kanlar içinde yere yığılan Bilal T., çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri, Bilal T.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Jandarma Ekipleri Harekete Geçti

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma komutanlığı ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı. Ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayla ilgili bilgi toplamaya devam ediyor.

“Gençler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü.”

Mahalle Sakinleri Endişeli

 sakinleri, gençler arasında çıkan kavganın ardından endişeli olduklarını dile getirdi. Mahalle halkı, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için önlemler alınması gerektiğini belirtti.

“Kanlar içinde kalan genç haber verilmesi olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.”

Kaynak: Haber Merkezi