İnegöl

İnegöl'de 6. Geleneksel 15 Temmuz Kupası Kuran Kursları Arası Futsal Turnuvası Sona Erdi!

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen 15 Temmuz Kupası Kuran Kursları Arası Futsal Turnuvası, nefes kesen final müsabakalarıyla tamamlandı.

Abone Ol

Turnuva, 15 Temmuz 2024 tarihinde start aldı ve 18 kuran kursunun katılımıyla 30 müsabaka boyunca 216 öğrenci sahada kıyasıya mücadele etti. Heyecan dolu maçlar sonunda, 6 Ağustos Salı günü saat 12.00'de oynanan üçüncülük maçında Şeyh Edebali Camii Kuran Kursu galip gelerek üçüncülüğü elde ederken, Turgutalp Camii Kuran Kursu dördüncü oldu.

Saat 13.00'te başlayan final maçında ise Mevlana Camii Kuran Kursu şampiyon olurken, geçen yılın şampiyonu Halitpaşa Camii Kuran Kursu ikinci sırada yer aldı.

Final müsabakasını izlemeye gelen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mahmut Emanet, Bursa GSB Şube Müdürleri Zekeriya Altuntaş ve Ekrem Uğurlu, Harmancık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Yılmaz, kupa ve madalyalarla birlikte MÜSİAD İnegöl İlçe Başkanlığı’nın hediyelerini takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.