2023-24 eğitim öğretim yılı tamamlandı ve İnegöl'de 65 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bu heyecana ortak olmak için Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ve protokol üyeleri Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti.

Bld 8897 (Custom) Gencgazete

Bayram Heyecanı ile Buluşan Karneler

9 aylık eğitim maratonunu tamamlayan öğrenciler, karne heyecanını Kurban Bayramı öncesi 3 aylık tatil coşkusuyla da birleştirdi. Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde protokol üyeleri, miniklerin sevincine ortak oldu.

Bld 8845 (Custom) Gencgazete

Başarılar ve Teşekkür

Törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, öğrencileri tebrik ederek "Başarılı bir yılı geride bıraktınız. Tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirin ve Eylül ayında yeniden okullarınızda sizleri bekliyor olacağız" dedi. Kaymakam Eren Arslan da "Sizler bu mutlu ve heyecanlı gününüzde yanınızda olduğum için çok mutluyum. Sağlıklı bir şekilde bu eğitim öğretim dönemini tamamladık. Şimdi sizleri güzel bir tatil bekliyor" diye konuştu.

Fotoram.io Gencgazete

Miniklerden Müzikli Karşılama

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından öğrencilere karneleri ve hediyeleri takdim edildi. Minikler ise misafirlerini bağlama ve keman yeteneklerini sergiledikleri bir gösteriyle karşıladı. Öğrencilerin enstrüman performansları büyük beğeni topladı.

Kaynak: İnegöl Belediyesi Bülten