İnegöl

İnegöl'de Beşinci Mevsim Kreşinde Karne Heyecanı

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim alan öğrenciler için karne töreni düzenledi. Minik öğrencilere karnelerini Belediye Başkanı Alper Taban takdim etti.

Abone Ol

İnegöl Belediyesi'nin 2017-2018 eğitim öğretim yılından beri hizmet veren Beşinci Mevsim Kreşi'nde bugün karne töreni coşkuyla kutlandı. 31 öğrencinin eğitim gördüğü 3 sınıfta düzenlenen törende miniklere karnelerini Belediye Başkanı Alper Taban takdim etti. Bazı öğrenciler ilk karne heyecanını yaşarken, bazıları ise kreşi bitirmenin ve anaokuluna geçişin mutluluğunu yaşadı. Veliler de çocukları kadar heyecanlıydı ve bu özel günde bir araya gelmenin keyfini çıkardılar.

Başkan Taban: "Evlatlarımızın Hayata Doğru Bir Başlangıç Yapmalarını Arzu Ediyoruz"

Törene katılan Belediye Başkanı Alper Taban, öğrencilere keyifli tatiller dileyerek, “Bir dönemi daha bitirmiş oldu evlatlarımız. Cenabı Allah yollarını, bahtlarını açık etsin. Ben öncelikle kıymetli öğretmenlerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve sorumlularımıza çok teşekkür ediyorum. Burada herkesin emanetlerine sahip çıkabilmek adına güzel çalışmalar yapıyorlar. Çocuklarımızın burada bir takım temel kavramları ve değerleri öğrenmeleri adına çalışma yapıyoruz ve evlatlarımızın hayata doğru bir başlangıç yapmalarını arzu ediyoruz. Biz geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza da güzel bir yaz tatili diliyorum. Karneler tüm çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Törende öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi ve danslar etti. Karnelerini alan minikler ise büyük bir sevinçle aileleriyle birlikte evlerine döndüler.