Bursa

İnegöl’de Eğitim Yılının İlk Gününde İzdiham!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde okul servislerinin faaliyette olmaması büyük bir kaosa neden oldu.

Loading...

Abone Ol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde okul servislerinin faaliyette olmaması büyük bir kaosa neden oldu. Velilerin çocuklarını almak için okullara akın etmesiyle birlikte bazı okullarda izdiham yaşandı. Yoğun kalabalık, trafikte de aksamalara yol açarken, otomobillerin kalabalığın arasına girmeye çalışması zor anlar yaşattı.

Servisler Çalışmayınca Veliler Okullara Akın Etti

Okul servislerinin faaliyette olmaması nedeniyle veliler, çocuklarını bizzat okullardan almak zorunda kaldı. Bu durum, İnegöl'deki okullarda büyük bir yoğunluğa neden oldu. Özellikle İnegöl’de bulunan bir okulda kameralara yansıyan görüntüler, yaşanan izdihamı gözler önüne serdi. Velilerin arasında sıkışan otomobiller, hem yayalar hem de sürücüler için zor anlar yaşanmasına neden oldu.

Polis Yok, Sorun Çok!

İzdihamın yaşandığı okul çevresinde trafik polislerinin bulunmaması da durumu daha da kötüleştirdi. Trafiğin düzenlenememesi, okul çıkış saatinde yaşanan kalabalığın kontrol edilmesini zorlaştırdı ve vatandaşlar büyük bir karmaşa içerisinde kaldı. Veliler, çocuklarını güvenli bir şekilde almakta güçlük çekerken, bu durumun bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Velilerden Çözüm Çağrısı

İnegöl’de yaşanan bu izdiham sonrası veliler, okul çevresinde trafik önlemlerinin alınması gerektiğini belirtti.