BUSKİ, İnegöl’de Turgutalp ve Mesudiye Mahallelerinde yaşanacak su kesintisi ve basınç düşüklüğü hakkında vatandaşları uyardı. Su kesintileri 11.00-17.00 saatleri arasında farklı bölgelerde etkili olacak.

BUSKİ İnegöl Müdürlüğü, Turgutalp Mahallesi Keskin Sokak'ta meydana gelen şebeke arızası nedeniyle bugün 11.00-13.30 saatleri arasında su kesintisi olacağını duyurdu. Aynı zamanda, Mesudiye Mahallesi’nde yaşanan pompa arızası sebebiyle 12.00-17.00 saatleri arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceği belirtildi.

Turgutalp Mahallesi’nde Su Kesintisi

Turgutalp Mahallesi Keskin Sokak’ta meydana gelen şebeke arızası nedeniyle BUSKİ ekipleri, bölgedeki suyun 11.00-13.30 saatleri arasında kesileceğini açıkladı. Bu kesintiden Burhaniye Mahallesi'nin bir kısmının da etkileneceği belirtildi.

Mesudiye Mahallesi’nde Pompa Arızası

Mesudiye Mahallesi’nde ise yaşanan pompa arızası sebebiyle 12.00-17.00 saatleri arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceği açıklandı. BUSKİ, vatandaşların su kullanımında tedbirli olmalarını ve su depolamaları gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Bülten