Bursa’nın İnegöl ilçesinde öğle saatlerinde korkutan bir trafik kazası meydana geldi. Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan Paşaören Sokak ve Demirel Sokağın kesiştiği kontrolsüz kavşakta iki otomobil çarpıştı. Kazada, her iki araçta bulunan sürücüler ve yolcular yaralandı.

Genc Gazete İnegöl’de Iki Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı (3)

Otomobiller kavşakta çarpıştı

Kaza, saat 12.00 civarında, Demirel Sokak’tan gelen Emre Y. (29) yönetimindeki 16 Y 0100 plakalı otomobil ile Paşaören Sokak’tan gelen Muhammet Salih Ç. (26) yönetimindeki 60 AEA 135 plakalı otomobilin kontrolsüz kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan 60 AEA 135 plakalı otomobil, yol kenarındaki bir evin bahçesinde bulunan depoya çarparak durabildi.

Genc Gazete İnegöl’de Iki Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı (4)

4 kişi yaralandı

Kazada her iki aracın sürücüleri ve 60 AEA 135 plakalı otomobilde bulunan yolcular Taha T. (29) ve Muhammet Sefa G. (27) yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

"Kazanın ardından yaralılar hızla hastaneye sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki müdahalesi, trafiğin açılması için kısa sürede tamamlandı."

Genc Gazete İnegöl’de Iki Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı (1)

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Kazanın meydana geldiği kontrolsüz kavşak, daha önce de benzer kazalara sahne olmuştu. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazaya neden olan etkenler incelenirken, vatandaşlar kavşakta daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.

Genc Gazete İnegöl’de Iki Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı (2)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA