İnegöl'de ilk kez düzenlenen Mercedes ve Nostaljik Araç Fuarı, çevre illerden gelen çok sayıda katılımcının yoğun ilgisiyle kapılarını açtı. Mercedes marka araçların çoğunlukta olduğu fuarda, nostaljik araçların şovları ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.

Gerçekleştirilen fuara Bursa başta olmak üzere çevre illerden otomobil tutkunları akın etti. Fuar alanında sergilenen birbirinden özel araçlar, ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi. Katılımcılar, nadir bulunan nostaljik otomobilleri yakından görme fırsatı buldu.

Whatsapp Image 2024 10 13 At 14.43.51 Gencgazete

Fuarda en çok dikkat çeken araçlar arasında Mercedes marka otomobiller yer aldı. Klasik ve modern modellerin bir arada sergilendiği stantlarda, araç sahipleri misafirlerle sohbet ederek araçları hakkında bilgi verdi. Otomobil tutkunları, sevdikleri modelleri yakından inceleyerek bol bol fotoğraf çekti.

Fuar kapsamında düzenlenen araç şovları, misafirlere keyifli anlar yaşattı. Nostaljik araçların gösterileri ve sesleri, ziyaretçilere adeta geçmişe yolculuk yaptırdı. 

Whatsapp Image 2024 10 13 At 14.45.29 Gencgazete

İnegöl Otomobil Tutkunlarının Buluşma Noktası Oldu

İnegöl'de ilk kez gerçekleştirilen bu organizasyon, otomobil tutkunlarını bir araya getirdi. Fuara katılan ziyaretçiler, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların devam etmesini temenni etti. 

Muhabir: Abdullah Argun