İnegöl

İnegöl'de 'Neden Korna Çaldın' Kavgası Kamerada

İnegöl'de, korna çalma nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 5 kişinin tekme-tokat birbirine saldırdığı anlar amatör kameraya yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Kavganın Nedeni Bir Korna

 İnegöl'de yaşanan olay, Hamidiye Mahallesi'ndeki Heykel arkasında bulunan yeşil alanda meydana geldi. 'Neden kornaya bastın' tartışması, iki grup arasında hızlıca alevlendi ve olay kavgaya dönüştü.

İsimleri henüz öğrenilemeyen iki grup arasında başlayan tartışma, otomobilden inen 5 kişinin birbirine girmesiyle sonuçlandı. Çevredeki vatandaşların olaya tanık olması ve polise haber vermesiyle birlikte olay yerine hızlıca polis ekipleri sevk edildi.

Polis Ekipleri Müdahale Etti

Kavgayı ayırmaya çalışan polis ekipleri, tarafları güçlükle etkisiz hale getirdi. Kavga anında biber gazı kullanılarak şahıslar sakinleştirilmeye çalışıldı. Polislerin müdahalesiyle kavga sona erdirildi ve kavgaya karışan 5 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Kavga Amatör Kamerada

Olay anı amatör kameraya saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, tarafların birbirlerine tekme-tokat saldırdığı anlar net bir şekilde görülüyor. Kavgaya tanık olan vatandaşlar, büyük bir şaşkınlık ve korku içinde olayı izledi.