İnegöl Belediyesi’nin 2018 yılı Kasım ayında iş arayan vatandaşlar ve işverenleri buluşturabilmek adına kurduğu İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan iş arayan vatandaşları havuzunda toplayıp bir yandan da eleman arayan firmalarla iletişimini sürdürerek doğru işe doğru kişiyi yönlendirme görevi üstlenen İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren tekstil fabrikasında çalışacak 39 personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu paylaştı.

Dscf0750 (Custom) Gencgazete-2

FARKLI NİTELİKLERDE PERSONELLER ALINACAK

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezinden yapılan açıklamada, Mahmutoğlu Tekstil firmasında çalışmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstihdam Merkezimizle iş birliği yapan Mahmutoğlu Tekstil firması 7 farklı alanda personel alımı yapacak. JET boya makinesi operatörü 5 kişi, baskı operatörü 5 kişi, baskı boya mutfağı 4 kişi, şardon operatörü 8 kişi, ram operatörü 8 kişi, muhasebe elemanı kadın ve erkek 3 kişi ve beden işçisi 6 kişi olmak üzere toplam 39 personel alımı yapılacak. Aranan genel özellikler tüm alımlar için 18-50 yaş aralığı olarak belirtilirken, başlangıç maaşının ise asgari ücret üzeri olduğu ifade edildi.

B L D 1 Gencgazete-9

BAŞVURULAR 03 TEMMUZ ÇARŞAMBA ALINACAK

“Mahmutoğlu Tekstil firması personel alımı için başvurular 03 Temmuz Çarşamba günü 14.00’da İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası zemin katındaki çok amaçlı salonda alınacak. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ulaşabilirler.”

Kaynak: İnegöl Belediyesi Bülten