Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan trafik kazasında, bir otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan 3 kişi yaralandı. Olay, Kemalpaşa Mahallesi Okullar Caddesi’nde meydana geldi ve kazanın ardından yaralılar hızla hastaneye sevk edildi.

Genc Gazete İnegöl'de Otomobil Ile Motosikletin Çarpıştığı Kaza (4)

Otomobil ve motosiklet Okullar Caddesi’nde çarpıştı

Kaza, İnegöl ilçesinin yoğun caddelerinden biri olan Okullar Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 49 yaşındaki Mehmet B. yönetimindeki 16 AYL 181 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mahir E.’nin kullandığı 16 MC 3055 plakalı motosikletle çarpıştı.

Genc Gazete İnegöl'de Otomobil Ile Motosikletin Çarpıştığı Kaza (3)

Kazada motosikletteki 3 kişi yaralandı

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürücü Mahir E. ile arkasındaki yolcular Ömer E. ve Bessar E. yere düşerek yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesine sevk etti. Yaralıların durumuyla ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

“Motosiklete 3 kişi binen şahıslara trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.”

Genc Gazete İnegöl'de Otomobil Ile Motosikletin Çarpıştığı Kaza (1)

Polis soruşturma başlattı

Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Trafik kazasının nasıl meydana geldiği ve tarafların sorumluluk dereceleri araştırılacak. Ayrıca, motosiklette 3 kişinin binmesi nedeniyle şahıslara cezai işlem yapıldığı öğrenildi.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA