İnegöl

İnegöl'de Saatler Durdu, Filistin İçin Kalpler Attı!

İnegöl'de, İsmail Haniye'nin 3 Ağustos'ta meydanlarda buluşma çağrısına yanıt verildi. İnegöl Sivil Toplum Platformu, Haniye'nin vasiyetini yerine getirmek için bugün İnegöl Saat Kulesi önünde toplandı.

Loading...

Abone Ol

İnegöl'de, İsmail Haniye'nin 3 Ağustos'ta meydanlarda buluşma çağrısına yanıt verildi. İnegöl Sivil Toplum Platformu, Haniye'nin vasiyetini yerine getirmek için bugün İnegöl Saat Kulesi önünde toplandı. Etkinliğe, İnegöl'deki birçok sivil toplum kuruluşu katıldı ve bağımsız Filistin için sloganlar atıldı.

İnegöl Sivil Toplum Platformu adına konuşmayı Ahmet Taştan yaptı. Taştan, yaptığı açıklamada İsmail Haniye'nin bağımsız Filistin için meydanlara çıkma çağrısına cevap verildiğini belirtti. "Bugün burada toplanmamızın sebebi, Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek ve Haniye'nin vasiyetini yerine getirmektir," ifadelerini kullandı.

Etkinlik boyunca "Bağımsız Filistin" ve "Filistin'e Özgürlük" sloganları atıldı. Katılımcılar, Filistin davasına olan desteklerini dile getirirken, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Toplantının sonunda, İnegöl halkı Filistin halkına olan bağlılıklarını ve Filistin'in bağımsızlığı için mücadeleye devam edeceklerini bir kez daha teyit etti.

İnegöl Sivil Toplum Platformu'nun bu anlamlı buluşması, Filistin'e yönelik uluslararası dayanışmanın bir göstergesi olarak tarihe geçti.