Özel İnegöl Okyanus Koleji, tanınmış aile danışmanı, eğitimci ve yazar Dilek Cesur’u İnegöl halkıyla buluşturdu. Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen bu önemli etkinlik, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'in de katılımlarıyla zenginleşti.

İnegöl'de Tır Kasasından Düşen İşçi Hastaneye Kaldırıldı İnegöl'de Tır Kasasından Düşen İşçi Hastaneye Kaldırıldı

Dilek Cesur, "Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir" başlıklı söyleşisinde, çocuk eğitiminin önemine vurgu yaparak, çocukların toplumdaki yerini ve geleceğimizdeki rolünü ele aldı. Cesur, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir ve küçükken nasıl bir çocukluk geçirir ve eğitim alırsa yarın hayatını da bu aldığı eğitim çizgisinde sürdürecektir" dedi.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 11.38.32 (1)

Söyleşide özellikle ahlaki değerlerin çocuklar üzerindeki etkisine değinen Cesur, ailelere sabırlı olmanın ve çocuklarına merhametli yaklaşmanın, onların toplumda sağlıklı bireyler olarak gelişmeleri için kritik olduğunu anlattı. Ayrıca, ahlaksal eğitimin çocukların karakter gelişiminde oynadığı rol üzerinde durdu.

Etkinlik, Dilek Cesur’un katılımcılara kitaplarını imzalaması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Bu özel etkinlik, İnegöl halkına çocuk yetiştirme konusunda derinlemesine bilgiler sunarken, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 11.38.32 (2)

Kaynak: Haber Merkezi