İnegöl Belediyesi Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen Sweet Heaven işletmesinin açılışı, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Açılışa siyaset dünyasından isimlerin yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı. İşletme sahibi İsmail Dede, açılışa teşrif eden misafirlere minnettarlığını ifade ederken, marka temsilcisi Murat Fener, İnegöl'e yeni bir marka kazandırdıklarını belirtti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, açılışta yaptığı konuşmada, İnegöl'e güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade etti. Taban, "Önemli bir lokasyonda güzel bir işletme açılışını gerçekleştiriyoruz. Bir kent meydanı ve yaşam alanı olarak bu bölgeyi kurguladık. Burası yaşayan bir meydan olacak" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'e Burfaş kafe açmak istediklerini belirterek, "Bu güzel mekan hayırlara vesile olsun. Son yıllarda kafe kültürü hızlı gelişti. Girişimcileri tebrik ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl'ün sanayisi ile ön plana çıktığını ve sürekli büyüyüp güzelleştiğini vurguladı. Mustafa Varank ise, "22 yılda İnegöl'ün çehresi değişti. Bizim siyaset anlayışımızda yaptığımız hizmetlerden sonra 'Allah razı olsun' denmesi yer alıyor" şeklinde konuştu.

Sweet Heaven'ın açılışı, İnegöl'ün sosyal ve ekonomik yaşamına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Bu yeni işletme, bölge halkına kaliteli hizmet sunmayı amaçlarken, kent meydanının da canlanmasına katkı sağlayacak.

Editör: Fırat Çelik