İnegöl

İnegöl'de Zabıta Yolda Bulunmuş Eşyaların Sahiplerini Bekliyor!

İnegöl'de yolda vatandaşlar tarafından bulunan ve belediyenin Zabıta Müdürlüğü'ne bırakılan çeşitli eşyalar, sahiplerini bekliyor.

Abone Ol

Sahipleri çıkmadı

İnegöl'de belediyenin Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edilen birçok eşya, yıllardır sahiplerini bekliyor. Zabıta Müdürü Adnan Aydın, 08 Ocak 2003 - 7 Nisan 2006 tarihleri arasında bulunan eşyaların sahiplerinin çıkmadığını açıkladı.

Yerli ve Yabancı Para da var

Aydın, "Değişik miktarlarda 66 kalem yerli ve yabancı para birimleri" teslim edildiğini belirtti. Bu paraların sahiplerinin hala ortaya çıkmadığını ve uzun süredir beklediğini ifade etti.

Cep Telefonları ve Saatler var

Çeşitli marka ve modellerde cep telefonları ve saatler de zabıta müdürlüğünde bekletiliyor. Aydın, bu eşyaların maddi anlamda oldukça değerli olduğunu vurguladı.

Bisikletler ve Ziynet Eşyaları

Unutulan eşyalar arasında bisikletler ve ziynet eşyaları da bulunuyor. Aydın, bu eşyaların sahiplerinin müracaat etmemesi nedeniyle ellerinde çok sayıda kayıp eşya biriktiğini söyledi.

Müdür Aydın, “Yaklaşık 3 yıldır teslim alınmayan eşyalar var. Bunların bir çoğu maddi anlamda değerli. Uzun süredir kendilerine müracaat eden olmadığı için elimizde çak sayıda kayıp eşya oldu. Vatandaşlarımızın çoğu eşyalarının çalındığını düşünerek birimimize müracaat etmiyorlar. Oysa çalındığı sanılan bir çok şey, dalgınlıktan dolayı düşürülmüş ya da bir yerlerde unutulmuş. Duyarlı vatandaşlarımız tarafından getirilen eşyaları bizler koruma altına aldık. Ancak temennimiz sahiplerinin bunları teslim almasıdır” dedi.

Çağrı: Eşyalarınızı Teslim Alın

Zabıta Müdürü Aydın, vatandaşların kaybolduğunu düşündükleri eşyalarını zabıta müdürlüğüne müracaat ederek kontrol etmelerini istedi. Eşyaların çoğunun dalgınlıkla düşürüldüğünü veya unutulduğunu belirterek, duyarlı vatandaşların getirdiği eşyaların koruma altında tutulduğunu söyledi.

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kaybolmuş eşyaların sahiplerine teslim edilmesi için vatandaşların başvurularını bekliyor.

Arşivden haber: 12.07.2006