Bursa

İnegöl'deki Kurtuluşspor Tribünleri İçler Acısı! Gündem: Temizlik Sorunu

Hafta içi akademi maçlarına, hafta sonu ise amatör lig karşılaşmalarına ev sahipliği yapan Kurtuluşspor sahası tribünleri, yoğun kullanıma bağlı olarak temiz tutulma konusunda ciddi sorunlar yaşıyor.

Abone Ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafta içi akademi maçlarına, hafta sonu ise amatör lig karşılaşmalarına ev sahipliği yapan Kurtuluşspor sahası tribünleri, yoğun kullanıma bağlı olarak temiz tutulma konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Maç esnasında yüzlerce seyirci, yedikleri ve içtikleri her şeyi yere atarak tribünlerde çöp birikmesine sebep oluyor.

Temizlik Kimin Sorumluluğunda?

Tribünlerin bu halini gören vatandaşlar, temizliğin kimin sorumluluğunda olduğunu merak ediyor. Bu sorumluluğun belediyeye mi, ilçe spor müdürlüğüne mi, yoksa saha kantinini işleten firmaya mı ait olduğu konusuna açıklık getirilmesini istiyorlar. Her geçen gün biriken çöpler ise saha çevresinde ve tribünlerde rahatsızlık yaratmaya devam ediyor.

Çözüm Bekleniyor

Futbolseverlerin keyifle maç izlediği Kurtuluş tribünlerinde temizlik ve düzen konularında acil adımlar atılması gerektiği, aksi takdirde çevre kirliliğinin daha da artabileceği düşünülüyor. Yetkililerden bu konuda çözüm beklenirken, tribünlerdeki görüntü amatör sporun güzelliklerine gölge düşürüyor.

Kurtuluş tribünlerindeki bu sorunun kısa sürede çözülmesi, hem sporcuların hem de izleyicilerin daha temiz bir ortamda maç izleyebilmesi için elzem görünüyor.