Özel Kosova Okulları tarafından gerçekleştirilen Gazze'ye Destek programı çerçevesinde öğrenciler tarafından çizilen resimler düzenlenen açık artırma ile satıldı. Elde edilen gelir İHH İnegöl Temsilciliğine teslim edildi. 

Özel Kosova Okulları, Gazze'de yaşanan soykırıma sessiz kalmayarak geliri Gazze'ye bağışlanan bir açık arttırma etkinliği düzenlendi. 

İnegöl'den Gazze'ye Minik Ressamların Büyük Yardımı! (3)

Programa eski milletvekili Vildan Yilmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, İHH İnegöl Temsilciliği İdari İşler Müdürü Hüseyin Aydın, Genç İHH Başkanı Ömer Peker, Kosova Okulları Sahibi Devrim Kosova ile veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel resimler  Gazze'ye destek olmak adına açık arttırma ile satışa çıkartılırken, resimler veliler ve 
davetliler tarafından yogun ilgi gördü. 

Devrim Kosova yaptığı konuşmada, Bosna savaşında sirplar tarafından yakın akrabalarının diri diri yakıldığını, sırf Müslüman oldukları için soykırıma uğradıklarını, şimdi aynı zulmü ve soykırımı katil İsrail'in Filistin'de ki Müslümanlara uyguladığını söyledi. 

İnegöl'den Gazze'ye Minik Ressamların Büyük Yardımı! (9)

Devrim Kosova konusmasını şöyle tamamladı: "Geçen yıl öğrencilerimizin yapmış olduğu resimleri siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Alacağınız her eser Gazze'de ki mazlumlara aş olacak su olacak. Bizde yardımları Filistin'e ulaştırmak için İHH ile işbirliği yapmayi uygun gördük kendilerine teşekkür ederim." 

İHH İnegöl Temsilciliği İdari İşler Müdürü Hüseyin Aydın, "Dün Bosna bugün Filistin yarın başka diyarlar. Zalim Siyonistler boş durmuyor durmayacak. Minik öğrencilerimizin bu güzel eserlerinden elde edilecek gelirler yerine ulaştırılacaktır. Devrim hanıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Gazze konusundaki hassasiyetleri çocuklarımıza bu bilinci vermeleri takdire şayan."diye konuştu. 

İnegöl'den Gazze'ye Minik Ressamların Büyük Yardımı! (4)

Belediye Başkan Yardımcı Emin Dündar ise konuşmasında şunları kaydetti: "Gazze'de ki soykırım hepimizi derinden yaralıyor.
Katil İsrail çoluk çocuk yaşlı demeden öldürüyor. Dünya sessiz. Türkiye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Çocuklarımızın bu güzel eserleri Gazze'de ki çocuklara armağan etmeleri çok güzel. İnşallah Gazze'de ki çocuklarımızda en kısa zamanda okullarına döner ve huzur içinde yaşama fırsatı bulurlar. Bu etkinlik için Kosova Okulları ve İHH vakfımızı kutluyorum." 

İnegöl'den Gazze'ye Minik Ressamların Büyük Yardımı!

Program sonunda toplanan gelir Gazze'ye ulaştırılmak üzere makbuz mukabili İHH İnegöl Temsilciliğine teslim edildi.

Kaynak: Bülten