Geçtiğimiz gün altyapı velileri tarafından kurulan İnegölspor Aile Birliği’nin ilk toplantısına yoğun ilgi gösterildi.


İnegölspor Aile Birliği’nin ilk toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda yer bulamayan bazı veliler programı ayakta takip etmek zorunda kaldı.


İnegölspor Aile Birliği’nin yıl içerisinde yapılması planlanan faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantının ardından açıklama yapan kulübün Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, uzun yıllardır böyle bir projeyi düşündüklerini söyledi.

Tüm sporu velilerinin ortak hareket ederek altyapı takımlarının eksiklerini gidermeyi planladıklarını ifade eden Şahin, “Velilerimiz ile yaptığımız toplantılar neticesinde çocuklarımızın konfor alanlarını genişletmeyi, ihtiyaç duydukları ekipmanları temin etmeyi hedefledik. Yönetim kurulumuz ile birlikte hareket edip güç birliği oluşturduk. Yaptığımız planlama neticesinde ihtiyaç listesi oluşturup sponsorlarımız sayesinde altyapımız için bütçe oluşturmaya başladık. Bu bütçe ile ihtiyaçlarımızı tamamlamayı amaçladık.”dedi.


Çok kısa bir sürede altyapı tesislerinin eksiklerini giderdiklerini dile getiren Şahin, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Antrenman ekipmanları, fitness salonu malzemeleri, sağlık ekipmanları ve elektronik aletlerimizi temin ettik. Aile birliğimiz ile yapacağımız çalışmalar sayesinde gelecek yıllarda daha sağlıklı ve güçlü bir altyapı oluşturacağız. Çocuklarımızın donanımlı bir şekilde büyümelerini sağlayıp profesyonel takımımıza sayısız sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Uzun vadede hedefimiz İnegölsporumuzu özkaynaklarından beslenen bir kulüp haline getirmektir. Projemize ilk günden beri inanarak destek olan kulüp başkanımız Abdurrahman Maksutlar ve yönetim kurulumuza, değerli İnegölspor Ailesi üyelerine ve antrenör arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.”

Muhabir: Şaban Kılıçcı