İnegöl

İnegölspor hakemi yenemedi: 1-1

Bursa'nın İnegöl ilçesinde oynanan karşılaşmada İnegölspor ile İskenderunspor mücadelesi, üç kırmızı kart ve 1-1 berabere sonuçlandı.

Abone Ol

İnegölspor seyircisi ile iskenderunspor maçında buluştu karşılaşma 1-1 berabere bitti

İnegölspor ile İskenderunspor arasında oynanan maç: 1-1 berabere bitti

İnegölspor ile İskenderunspor arasında oynanan maçta 3 kırmızı kart görüldü. Maç, 1-1 sona erdi. Maç boyunca yaşanan gerginlikler ve kırmızı kartlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

İnegölspor seyircisi ile buluştu İskenderun spor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Inegölspor'un golünü 6 dakikada Fatih Aktay kaydetti. İskenderun sporun lise golünü Serdar Can Eralp 51 dakikada kaydetti

inegölspor'da 90+4'te Yusuf Tursun kırmızı kartla oyun dışında kaldı dakika 87'de Alican Özfesli inegölspor'u 10 kişi bırakmıştı. İskenderun sporda ise dakika 70'te Ulaş Zengin kırmızı kart gören isim oldu.

Karşılaşma başka gol olmayınca 1-1 beraberlikle sonuçlandı

Maçta kırmızı kart fırtınası

İnegölspor ve İskenderunspor arasındaki mücadelede, toplamda üç kırmızı kart görüldü. Ev sahibi İnegölspor 9, rakip takım İskenderunspor, maçın ilerleyen dakikalarında 10 kişi kalırken, hakem kararları maça damgasını vurdu.

Maçın önemli anları

Maç, 6. dakikada Fatih Aktay'ın attığı golle İnegölspor lehine başladı. Ancak, İskenderunspor 51. dakikada Serdarcan Eralp'in golüyle skoru 1-1'e getirdi.

Kırmızı kartlar 

Maç boyunca disiplin sorunları yaşandı. İnegölspor'dan Alican Özfesli 87. dakikada, uzatma dakikalarında da Yusuf Tursun ikinci sarı karttan kırmızı kart ve  İskenderunspor'dan Ulaş Zengin 70. dakikada, kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

"Maç boyunca yoğun mücadele ve kırmızı kartlar, her iki takım için de zorlu anlar yaşattı."

Hakem kararları tartışmalara neden oldu

Maçın hakemi Serkan Pınar, gollerin yanı sıra kırmızı kart kararlarıyla da dikkat çekti. Özellikle bazı tartışmalı pozisyonlar, seyirciler arasında tartışmalara yol açtı. 

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Tablo: Maçkolik