İnegöl

İnegöl'ün İnternet Sorunu Ne Zaman Çözülecek?

İnegöl Hamidiye mahallesinde vatandaşın 16 aydır internet hizmeti alamaması tepkiye neden oldu. Vatandaş, internet başvurusu yapmasına rağmen, ilgili firmadan herhangi bir geri dönüş alamadığını ifade etti. Şikayetlerine rağmen firma tarafından çözüm üretilmediği iddia edildi. İşte İnegöl’de yaşanan bu internet sorununun detayları.

Abone Ol

İnegöl’de yaşayan bir vatandaş, internet hizmeti alamamaktan dolayı mağduriyetini dile getirdi. 16 ay önce yaptığı başvuruya rağmen, ilgili telekomünikasyon firmasından hiçbir olumlu yanıt alamayan vatandaş, hizmet alamamanın verdiği hayal kırıklığını ve öfkesini paylaştı.

İrtibat Kurma Çabaları Sonuçsuz Kaldı

Mağdur vatandaş, defalarca firma ile iletişime geçmesine rağmen, sorunun çözülmediğini iddia etti. Vatandaş, evinin yeni olması sebebiyle internet hattının çekilmesi gerektiği bilgisini aldığını ancak bu sürecin gerçekleşmediğini ifade etti.

Yazılı Dilekçelerin Yanıtsız Kalması

Yapılan yazılı başvuruların da sonuçsuz kaldığını aktaran vatandaş, şirketin görevini yerine getirmede acele etmediğini ve bu durumdan dolayı mağdur olduğunu dile getirdi.

Altyapı Sorunu ve Tekel Endişesi

Vatandaş, altyapı sorunlarının ilgili firmanın tekelinde olmasından dolayı başka firmalardan hizmet alamadığını vurguladı. Bu durumun firmayı harekete geçirmede yavaşlatığını ve bu sorunun İnegöl’de yaşayan pek çok kişiyi etkilediğini belirtti.

İnegöl’de yaşayan vatandaşın internet hizmeti alamama sorunu, altyapı ve hizmet sağlama konusunda ciddi sıkıntıları ortaya koydu.