İnegöl eğitiminde yaşanan okul eksiklikleri, hayırseverlerin desteğiyle giderilmeye çalışılıyor. İnegöl’ün köklü ailelerinden olan Kırcalı ailesi, İnegöl’de bir anaokulu yapmak için protokol imzaladı. Bursa Valiliği’nde gerçekleşen protokol programında Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Kırcalı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. desteğiyle İnegöl'de inşa edilecek olan 8 derslikli Mürvet Kırcalı Özel Eğitim Anaokulu yapım ve bağış protokolünü; bağışçı Selahattin Kırcalı, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu'nun katılımlarıyla imzaladık. Eğitime desteğinden dolayı hayırseverimize teşekkür ediyor, protokolün ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 07 18 At 12.47.32 Gencgazete

Akhisar Mahallesi’ne Yapılacak

Protokol kapsamında inşa edilecek olan Özel Eğitim Anaokulu, 8 derslikli olacak ve Akhisar Mahallesi’ne yapılacak. Bu yeni eğitim kurumunun, İnegöl'deki okul eksikliklerinin giderilmesine önemli katkılar sağlayacağı belirtiliyor. 

Whatsapp Image 2024 07 18 At 12.47.33 Gencgazete

Bursa Valiliği ve diğer yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, bu tür bağışların diğer hayırseverlere de örnek olması temenni edildi. İnegöl halkı, eğitime verilen bu değerli destekten dolayı Kırcalı ailesine teşekkürlerini sundu.

Whatsapp Image 2024 07 18 At 12.47.33 (1) Gencgazete

Kaynak: SOSYAL MEDYA