İnegöl’de eğitim alanındaki eksiklikleri gidermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle yeni bir anaokulu inşa edilecek. Bu kapsamda önemli bir protokol imzalandı.

G S M B Easa M A A2 Lfd Gencgazete

PROTOKOL İMZALANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda, İnegöl Süleymaniye Mahallesi’ne 12 derslikli bir anaokulu yapılmasına karar verildi. Bursa Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnegöl OSB Müdürlüğü arasında resmi protokol imzalandı. Törene, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin katıldı.

G S M B D Sg W U A A N A Oc Gencgazete

HAYIRLI OLSUN

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnegöl Organize Sanayi Bölgesi arasında İnegöl ilçesi Süleymaniye mahallesinde inşa edilecek olan "12 derslikli Anaokulu" protokolünü imzaladık. Eğitim yatırımlarının ülkenin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunun bilinciyle başta İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerimiz olmak üzere tüm sanayicilerimize teşekkür ediyor, protokolün İnegöl ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, eğitim yatırımlarının önemine vurgu yaparak teşekkürlerini iletti ve bu protokolün İnegöl için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ