İnegöl Belediyesi, şehirde ulaşımı rahatlatmak ve güvenliği artırmak amacıyla kamulaştırma çalışmalarıyla dönüşüm sürecini hızlandırıyor. Tehlikeli yapılar yıkılıyor, yeni yollar açılıyor, otopark alanları oluşturuluyor ve çıkmaz sokaklar kaldırılıyor.

Başkan Alper Taban’ın açıklaması:
"Görmüş olduğunuz yapıların bir kısmı yıkıldı. Ayakta kalan iki yapı daha yıkıldığında, diğer kapaklı olan bağlantı sağlanmış olacak. Bunlar, insan vücudundaki kan dolaşımı gibi düşünülmeli. Nasıl ki damarların açık olması ve çalışıyor olması gerekiyor, bizim de şehir içi ulaşımımızda sokaklarımızın rahat olması gerekiyor. Kamulaştırma yoluyla ihtiyaç duyulan noktalarda yolları açıyor, çıkmaz sokakları ortadan kaldırıyor, otopark alanları oluşturuyor ve güvenliği artırıyoruz. Tüm belediye birimlerimiz bu dönüşüm için çalışıyor."

İnegöl'de Römorktan Düşerek Ağır Yaralanan Yaşlı Adam, Hastanede Kurtarılamadı! İnegöl'de Römorktan Düşerek Ağır Yaralanan Yaşlı Adam, Hastanede Kurtarılamadı!

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

İnegöl Belediyesi Kamulaştırma Çalışmaları Kapsamında:
Tehlikeli yapılar yıkılıyor.
Yeni yollar açılıyor.
Otopark alanları oluşturuluyor.
Çıkmaz sokaklar ortadan kaldırılıyor.

İnegöl’ün Trafik Sorunu Yeni Yollar Ve Otoparklarla Çözüyor! (2)

Kaynak: Sosyal Medya