İNG Akhisarspor, 2024-2025 futbol sezonuna tüm yaş kategorilerinde katılım sağlayarak, İnegöl'ü en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı Menderes Acar, geniş bir katılımla sezonu başarıyla tamamlama arzusunda olduklarını belirtti.

Akhisarspor, özellikle Süper Amatör ligde başarı hedefliyor. Başkan Menderes Acar, bu sezon Süper Amatör grubunda play-offlara kalmak istediklerini ve bu yönde ciddi hazırlıklar yaptıklarını açıkladı. Yakın zamanda bir antrenörle anlaşacaklarını ve transferlere başlayacaklarını belirtti.

Başkan Acar, kongre sonrası gelişen sponsorluk görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediğini ve ilerleyen günlerde kulübün ana sponsorunu açıklayacaklarını duyurdu. Acar konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Liglerin açılmasıyla ilgili hedeflerimizi belirledik ve TFF'ye katılım dilekçelerimizi verdik. 2024-2025 futbol sezonunda katılım sağlayacağımız en önemli gruplardan, U11 ile U18 arasındaki tüm yaş gruplarında mücadele edeceğiz ve bu grupları başarılı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. En önemli hedefimiz ise süper amatör grubunda başarılı bir şekilde play-offlara kalmak ve Akhisarsporumuzu en iyi şekilde ilçemiz adına temsil etmektir.

Süper amatörde önümüzdeki hafta içerisinde antrenörümüzle anlaşma yapacağız ve akabinde transferlere başlayacağız.

Kongre sonrasında gelişen sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. İlerleyen günlerde Akhisarsporumuzun ana sponsorunu açıklayacağız."

Kaynak: BÜLTEN