Gece saatlerinde İzmir'in Bayraklı ilçesi Cengizhan Mahallesi'nde yaşanan kanlı bir olay, mahallede büyük bir şok yarattı. 20 yaşındaki D.K., motosikletiyle sokakta husumetli olduğu Muhammed Umut Demirbuğa (21) ve kardeşi Ö.D.'ye tabancayla ateş açtı.

Saldırı sırasında Ö.D. bacağından vurulurken, Muhammed Umut Demirbuğa kaçarak bir markete sığınmaya çalıştı. Ancak D.K., Demirbuğa'yı motosikletiyle kovalayarak marketin içine kadar takip etti ve burada da ateş açarak onu kafasından vurdu.

Saldırıda market sahibi E.K. ise bacağından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Muhammed Umut Demirbuğa'nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı.

Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı

Olayın yaşandığı marketin güvenlik kamerası, cinayet anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, Muhammed Umut Demirbuğa'nın markete doğru koşarken D.K.'nin motosikletiyle onu takip ettiği, markete girerken tabancayla vurulduğu ve yere düştüğü anlar yer aldı.

D.K.'nin motosikletten inerek bir el daha ateş ettiği de kayıtlarda görüldü. Bu görüntüler, cinayetin soğukkanlılıkla işlendiğini ortaya koydu.

Genc Gazete İntikam Cinayeti Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Geçmişteki husumet cinayeti tetikledi

Yapılan araştırmalarda, Muhammed Umut Demirbuğa ile D.K. arasında bir hafta önce yaşanan bir olayda, Demirbuğa'nın D.K.'yi omzundan bıçakladığı ve bu nedenle aralarında bir husumet bulunduğu öğrenildi.

Cinayetin bu geçmişe dayandığı düşünülüyor. Polis ekipleri, olayda kullanılan motosikleti olay yerine yakın bir noktada terk edilmiş halde buldu ve cinayet şüphelisi D.K.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Kaynak: İHA