RÜYADA ACELE ETMEK

1-   Rüyada acele etmek hata yapmaya, pişman olmaya delalet eder.

2-   Rüyada acele etmek, hayır işlerinde acele etmek iyiliğe, Şer işlerinde acele etmek hüsrana yahut tövbe ettiği günaha yeniden dönmeye,

rüya acele koşmak (8)

3-   Rüyada acele ederek yürümek zindeliğe, Acele etmek tembelliğe, hastanın acele etmesi ölmesine, Dünyalık konulardda acele ettiğini görerek bundan sıkıntı duymak, işleri temkinli olarak yapmaya delalet eder.

 

4-   Rüyada herhangi bir işte acelecilik, pişmanlığa işaret eder.

 rüya acele koşmak (7)

5-   Bir kimsenin rüyasında bir iş konusunda acele ettiğini görmesi; iyi yorumlanmaz. Çünkü acelecilik şeytandandır.

 

6-   Rüyada acele ettiğini görmek iyi değildir. Pişmanlığa işarettir.

rüya acele koşmak (6)

7-    Rüyanızda bir işin acele yapılmasını arzu etmeniz, yapmak zorunda olduğunuz bir işi bitirerek yapamayacağınıza, vaktinde yapılması gereken bir işi de yapıp yetiştiremeyeceğinize işarettir.

8-    Rüyada bir yere randevuya yetişmek için acele ettiğinizi görmeniz gerçekte birçok engellerle karşılaşıp ulaşmak istediğiniz hedefe gidemeyeceğinizi gösterir.

rüya acele koşmak (3)

9-   Rüyanızda bir yolda acele yürüdüğünüzü görmeniz; düşündüğünüz bir işin geç gerçekleşeceğine, acele ile gittiğiniz yerde bir vasıtayı kaçırdığınızı görmeniz; elinize geçecek bir fırsatı kaçıracağınıza delâlet eder.

 

10-              Rüyasında acele etmeyip, ihtiyatlı hareket ettiğini gören, maksadına selametle nail olur. Hiç bir işinde hata yapmaz.

 rüya acele koşmak (5)

11-              Dini konularda acele ettiğini görmek, iyidir.

12-              Rüyada evlilik hususunda acele etmek te hayırla yorumlanır. Bunun dışında dünya işleri için acele ettiğini görmek, iyi sayılmaz.

 rüya acele koşmak (2)

13-              Rüyada namaz kılmak, camiye gitmek, oruç tutmak vb dini hususlarda yavaş hareket etmek, hayır değildir.

rüya acele koşmak (1)

ÖNEMLİ NOT: Dikkat, görülen şeylerle ilgili “olumsuz tabir edilir” ifadelerimize takılmayın. Rüya ilmine sahip olanlar rüyaları hayırla tabir ederler. Olumsuz tabirler de susarlar. Hayır olsun, derler. Olumsuz tabiri muhatabıyla paylaşmazlar. Rüyaların tabiri kişiye göre de değişir. İnternetten bakarak rüyanız hakkında karar vermeniz yanlış olur.

SİZE ÖZEL RÜYALAR: İslami Rüya Tabirlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de rüyalarınızı tabir ettirmek istiyorsanız GençGazete Whatsapp adresimize yazabilirsiniz.

Yazımızın devamı gelecek inşallah! Bizi takip etmeye devam edin.

Rüya ve astroloji sayfamız için TIKLAYINIZ

Editör: AYHAN BAYRAKTAR